تبلیغات
نَفَس

! به سایت ما خوش آمدید

امیدواریم از لحظاتی که با ما هستید لذت ببرید. لطفا با نقطه نظرات خود در بهبود کیفیت سایت ما را یاری نمایید.
صفحه نخست تماس با ما RSS 2.0
پی سی تمپ

کیک اسفنجی

نظرات()   نویسنده: محسن موسوی
کیک های اسنفنجی در حقیقت پایه تمام کیک ها و شیرینی های خامه ای هستند.درتهیه این قبیل کیک ها از چربی استفاده نمی شود و بافت بسیار سبکی را دارند.
نفس

مواد لازم:
تخم مرغ 6 عدد
آرد 150 گرم
شکر 150 گرم
کمی وانیل
بکینگ پودر 1 قاشق مربا خوری
شیر ولرم 6 قاشق غذاخوری
رده و سفیده تخم مرغ ها را از هم جدا میکنیم زرده را با پودر شکر میزنیم تا سفید شود و پف کند وانیل و شیر ولرم را نیز اضافه می کنیم خوب هم میزنیم آرد و بکینگ پودر را چند بار الک میکنیم کم کم داخل مواد میریزیم و با قاشق پلاستیکی به آرامی هم میزنیم تا آرد خوب مخلوط شود بعد سفیده تخم مرغ را با همزن به قدری میزنیم تا سفت شود و از ظرف نریزد سفیده ها را نیز داخل مواد ریخته باز هم خیلی آرام هم میزنیم تا خوب مخلوط شود توجه کنید مواد را زیاد هم نزنید چون ممکن است پف کیک از بین برود . داخل قالب را با روغن جامد یا کره خوب چرب کرده کف قالب را کاغذ روغنی انداخته روی کاغذ را آرد میپاشیم مواد را داخل قالب ریخته با حرارت 190 درجه سانتی گراد به مدت 45 تا 60 دقیقه طبقه وسط فر قرار میدهیم دقت کنید در زمان پخت در فر را باز نکنید چون این کار باعث میشود پف کیک شما  از بین برود . روی کیک که کلایی شد از فر در آورده و آن را بر روی طوری فلزی (مخصوص کیک ) قرار میدهیم تا کیک سرد شود . توجه کنید اگر کیک را در سینی یا ظزف دیگری  بگذارید تا سرد شود رویه کیک به ظرف شما میچشبد . و کیک بدون رویه زیاد جذاب نیست نه ؟
نحوه تزیین :
 کیک بعد از سرد شدن آماده تزیین میباشد بدین صورت که : کیک را از وسط به دونیم میکنیم روی لایه پایینی مربای زردالو یا هر مربایی که تمایل دارید میریزیم و خوب روی کیک پخش میکنیم بعد گردوی خرد شده میریزم خامه فرم گرفته شده را روی آن پخش میکنیم لایه رویی را بر روی  لایه زیرین قرار داده خوب فشار میدهیم که لایه ها به هم بچسبن دیواره کیک را با خامه فرم گرفته شده میپوشانیم روی کیک را نیز توسط برس مقداری شهد مربا میزنیم شکلات  کاکائو را که باز شده روی کیک میریزیم  لبه کیک را نیز طوری شکلات میریزیم که به صورت رشته ای  از لبه کیک پایین بیاید کیک را در ظرف مخصوص سرو قرار میدقیم و روی آن را اگر مایل بودید با خامه  یا هر چیزی که دوست دارید تزیین میکنید . من این کار رو با گل طبیعی انجام میدم . شما هم تجربه کنید مطمئن باشید پشیمون نمیشین .

آمار سایت

بازدید امروز:
بازدید دیروز:
بازدید این ماه :
بازدید ماه قبل:
بازدید کل :