تبلیغات
نَفَس

! به سایت ما خوش آمدید

امیدواریم از لحظاتی که با ما هستید لذت ببرید. لطفا با نقطه نظرات خود در بهبود کیفیت سایت ما را یاری نمایید.
صفحه نخست تماس با ما RSS 2.0
پی سی تمپ

کرم پرتقال

نظرات()   نویسنده: محسن موسوی
نفس
مواد لازم:

آب پرتقال: 2 پیمانه( نیم لیتر)
زرده تخم مرغ: 6 عدد
ورق ژلاتین: 6 عدد شكر: 1 پیمانه
خامه: 250 گرم
پوست پرتقال رنده شده: به مقدار كم
مغز پرتقال: 2 پیمانه یا دو پیمانه از میوه خرد شده از قبیل آناناس، موز، سیب و ...

 
طرز تهیه:
زرده را با شكر و پوست پرتقال مخلوط كرده و خوب هم می زنیم تا كاملا سفت و سفید شود آب پرتغال را كمی گرم كرده و روی زرده می ریزیم و ژلاتین را خرد كرده و با دو تا سه تا قاشق آب جوش مخلوط كرده و هم می زنیم تا حل شود برای این كه ژلاتین به آسانی حل شود ظرف ژلاتین را روی بخار آب قرار می دهیم و بعذ ژلاتین را با زرده و آب پرتقال مخلوط می كنیم و می گذاریم مایه سرد شود. مایه را با دو تا سه قاشق سوپ خوری خاك قند مخلوط كرده و می زنیم تا كمی سفت شود. بعد خامه را با تخم مرغ مخلوط كرده و مغز پرتقال را اضافه كرده و در قالب می ریزیم و در یخچال می گذاریم تا ببندد.

آمار سایت

بازدید امروز:
بازدید دیروز:
بازدید این ماه :
بازدید ماه قبل:
بازدید کل :