تبلیغات
نَفَس

! به سایت ما خوش آمدید

امیدواریم از لحظاتی که با ما هستید لذت ببرید. لطفا با نقطه نظرات خود در بهبود کیفیت سایت ما را یاری نمایید.
صفحه نخست تماس با ما RSS 2.0
پی سی تمپ

کیک دورنگ

نظرات()   نویسنده: محسن موسوی
نفس
مواد لازم :
 وانیل شكری 1/4 قاشق چایخوری
 كره یا روغن   1 پیمانه
 شكر1/2-1  پیمانه 
 تخم مرغ 5 عدد 
 آرد سفید 1/2-3 پیمانه 
بیكینگ پودر 
  1/2-1 قاشق چایخروی
 جوش شیرین 1/2 قاشق چایخوری 
رنده پوست لیمو ترش
  1/2  قاشق چایخوری 
 شیر 
  1پیمانه
 پودر كاكائو
  2 قاشق چایخوری
شیر 
 1 قاشق سوپخوری
 طرز تهیه :

فر را روی حرارت 375 درجه فارنهایت روشن نمائید . كاغذ روغنی كف قالب كیك به ابعاد 28*8*8 انداخته و روی كاغذ روغنی را چرب نموده كنار بگذارید . كره و شكر را در ظرفی ریخته و با همزن برقی خوب هم بزنید , زرده و سفیدة تخم مرغ را جدا نموده , زرده های تخم مرغ و وانیل شكری را به كره و شكر اضافه نمائید و به هم زدن ادامه دهید تا بصورت كرم لطیفی شود . آرد را چند بار الك نموده و به مایه كیك افزوده و مخلوط كنید . بیكینگ پودر , جوش شیرین و رندة پوست لیمو ترش (یا یك قطه اسانس ) را در یك پیمانه شیر حل نموده و در مایه كیك بریزید و با قاشق چوبی یا لیسك به هم بزنید تا یك دست شود . پودر كاكائو را در 1 قاشق سوپخوری شیر حل نموده به 3/1 مایه كیك اضافه نمائید . سپس سفیدة تخم مرغ را با همزن برقی آنقدر بزنید تا جایی كه جای پره های همزن محو نشود و وقتی ظرف را بر می گردانید از ظرف نریزد .    سفیدة تخم مرغ را به مایة كیك  كاكائویی اضافه كنید و مابقی را به بقیه مایه كیك ساده اضافه نموده , نصف مایه ساده كیك را در قالب ریخته و روی آن را مایه كیك كاكائویی بریزید و مجدداً بقیه مایه كیك ساده را بریزید . قالب را در طبقه وسط فر قرار دهید. سه ربع ساعت در حرارت 375 درجه فارنهایت و 25 دقیقه در درجه 350 فارنهایت بگذارید تا پخته شود .

آمار سایت

بازدید امروز:
بازدید دیروز:
بازدید این ماه :
بازدید ماه قبل:
بازدید کل :